Літо видалось багатим на подорожі. Ця ж подорож була для нас спробою відпочити з друзями і випробувати проживання десяти дорослих і п’ятимісячного малюка в одному домі.

age5 місяців distance140 км time2.5 год

Насправді ми трохи переживали, як все пройде. Назарівна знала усіх до подорожі, тож проблем не мало б виникнути, але ми бачились з ними по пару годин до того, а тут цілих два дні у великій та шумні компанії. Особливо нас турбував нічний сон, бо не спати самим то не страшно, а от не давати іншим вже кепсько. Та все ж ми не змогли відмовитись від вікенду з друзями, та ще й з нагоди дня народження хрещеного батька нашої малечі.

Дорога

Дорога була не складна і досить добра. Зупинялись один раз на підзаправку, і то за вимогою дорослих 🙂 Виїхали на годину пізніше, ніж планувалось, та все ж встигли приїхати до спеки. З тим, щоб виїхати вчасно, у нас завжди проблема. І ніби зібрані речі ще з вечора і все підготоване, та завжди є якісь справи зранку, про які забули, або їх наперед не зробиш.

Місце

Місце обрали досить швидко. З вимог: хатка на 10 осіб, альтанка для готування шашликів і басейн. Друг порадив Ліліану. На вихідні варіант супер, єдине шкода, що басейн був закритий ковпаком, бо поламалась система. В будинку 2 поверхи. Внизу велика вітальна з каміном і кухня, тож можна самим собі приготувати їжу. На другому поверсі спальні. Трохи складно з коляскою, та ми її тільки на ніч заносили у дім. Весь час були на вулиці. Окрім будиночків є також готель і ресторан-колиба, тож можна і замовляти їжу.

DCIM100GOPROGOPR6209.

Парковка і вигляд на будиночки ззаду

DCIM100GOPROGOPR6204.

Альтанка і критий басейн

Що ми брали з собою?

Цього разу ми брали все по мінімуну, та все ж краще дамо список тут:

  1. Коляска – замість ліжечка
  2. Набір підгузників – по нормі 🙂
  3. Підгузники для плавання – використовуємо … Та, на жаль, через те, що басейн був закритий і вода не прогрівалась, так і не ризикнули поплавати з малечею 🙁
  4. Футболки – 4 шт.
  5. Шкарпетки – 1 пара
  6. Штани – 2 шт. (на всякий випадок =))
  7. Панамки – 2 шт.
  8. Светрик з капюшоном
  9. Плед
  10. Аптечка

Нам дуже пощастило з погодою і два дні ми чудово грілись на сонечку. Неочікуваним, але дуже приємним для нас був той факт, що Назарівна чемно спала (по графіку) кожні 2 години на вулиці в колясці. От прокинеться, поїсть, пограється на килимку – і спати. Видно чудодійне гірське повітря на неї так гарно впливало.

Після такого режиму, ми задумались, як ж буде ввечері. Особливо враховуючи той факт, що поряд з нами в будиночку по сусідству відпочивали 3 родини з дітьми. Дітки були вже старші і як заведено радісно пищали, кричали і бавились м’яча на невеличкому дитячому майданчику (де є гойдалка, лазанка і гірка-слоник), що знаходиться на території. Та гірське вечірнє повітря зробило свою справу, хоч звісно ми попросили дітей бути тихіше коли стемніло 🙂 Назарівна смачно проспала на вулиці усе святкування, не помітила, коли ми її транспортували в будинок і чемно проспала цілу ніч (прокидання, щоб поїсти ми не враховуємо :P). Після такого дива ми навіть раділи підйому о 7.40 в неділю, наступного дня, і тішились можливістю насолоджуватись ранком у горах.

15369850_736597199832168_388077163_o

Це був один з тих днів, коли нам зовсім не хотілось повертатись додому. Гарна компанія, доня почувалась добре і ми повноцінно відпочили.

Такі мандрівки вихідного дня є дуже корисними. Зміна обстановки завжди сприяє провітренню думок і набиранню нових сил.

Comments

comments