Чим холодніше і дощовитіше стає на вулиці, тим актуальнішим є питання «Куди піти з малюком?». Поки наші варіанти включали: кіно, концерти і заклади з дитячою зоною. “А тепер дійшов час і до театру”, – подумали ми і вирішили пошукати, що ж пропонує нам google.

Львівський академічний обласний театр ляльок, в народі скорочено “Ляльковий театр”, має великий репертуар, та всі вистави розраховані на вік 3+ років. Тож нам туди ще поки зарано.

«Перший український театр для дітей та юнацтва», в народі “Театр юного глядача”, має репертуар від 5 років, тож нам ще рости і рости.

Тоді раптом згадалось, що 3 роки тому ще з похресниками ми ходили в один дуже камерний і маленький театр, де були дуже гарні і сучасні декорації, а на сцені були одночасно люди і ляльки. Малюкам тоді сподобалось, тож вирішили і ми спробувати пошукати виставу під вік Назарівни.

Ми не помилились, театр «І люди, і ляльки» має великий і гарний репертуар для різного віку діток. Є вистави для менших (1,5+ роки), а є і для 3+роки. Квитки коштують недорого, і їх можна придбати через інтернет. Або ж перед початком вистави – на місці. Оскільки приміщення театру є досить невеликим, то для усіх, хто докупив квитки вже перед виставою доставляються додаткові місця. Та ця камерність і близькість до сцени дозволяє дітям роздивитись усе і повністю поринути у хід вистави. Самі актори є дуже привітними і майстерно працюють як з ляльками, так і з маленькими глядачами.

Також дуже зручно, що театр знаходиться в центрі міста. Цілком ймовірно, що ви багато разів проходили біля нього і не помічали. Це вулиця Фредра, 6, навпроти готелю «Нобіліс», і всього в сотні метрів від пам’ятника Грушевському.

Як потрапити в театр, та як відбувається вистава, дивіться у відео:

Ну а ось посилання на сайт самого театру, а ось тут і тут можна купувати квитки онлайн.

Comments

comments